<
www.marcmorgan.be


   Home | Gastenboek | Curriculum | Contact | Muziek

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda
Biografie
Optredens
Foto´s
VTM Soundmixshow
Eddy Wally
Westhavenbay
King Beach
Persberichten
Links
Gastenboek
Chalet Morgan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Optredens boeken in België en in het buitenland

Vous pouvez reserver les prestation

Se pueden reservar actuaciones

B-0032 496 389 001   Tf-0034 649 370 875

mm@marcmorgan.be

23 & 24 / 06 / 2012

Beste Tenerife Vrienden

Chers Amis de Tenerife

Onze bijeenkomst in Aalter was gewoon weg weer grandioos.

Met een weeral groeiend aantal aanwezigen kunnen we niet anders dan terugblikken op een meer dan geslaagde bijeenkomst. Dat het ieder jaar beter en beter wordt, was de conclusie van de meeste aanwezigen. Dank ook voor de vele felecitaties die we via alle sociale netwerken hebben mogen ontvangen. Het doet mij plezier te horen dat zelfs de Westhaven Bay op de hoogte werd gebracht van het prachtig feest, tenslotte zijn we jaren geleden met een paar enkelingen hier begonnen met een dergelijk feest te organiseren en dat vergeten we natuurlijk niet. Marc Morgans Tenerife Vrienden en Westhaven Bay, is als een eeneiige tweeling.

Het hoge niveau van wat op het podium te horen en te zien zou zijn, werd door het optreden van de uit Hongarije overgekomen Lady Viktoria al meteen ten top gedreven. De verwachtingen die de aanwezigen van Frank Valentino en van mezelf verwachtten waren al meteen ingewilligd met een volle dansvloer, we hebben dan ook de aanwezigen getrakteerd met een optreden als”Nicole en Hugo”. Vader Abraham en de smurfen waren de hangmakers voor een volle zaal polonaise. Uit de aanwezigen hebben drie supermannen een optreden gedaan (als hoogzwangere) K3’s.

Mijn dank gaat uiteraard, zoals ieder jaar uit naar ’t Biezemhof, die ons weeral heeft verwend met het allerbeste wat we als Bourgondiërs verwachten.

De kers op de taart was de aanwezigheid van Fauve (restaurant whbay), door Rita en Nele geladen met 2 waardebonnen voor een zeven-daags verblijf voor 4 personen in Westhaven Bay, Fauve en Jan verzorgen dit verblijf met een half pension.

Mag ik meteen al een aantekening in jullie agenda voor 15 en 16 juni zaterdag- en zondagmiddag 2013.

Nogmaals mijn beste dank voor de grote opkomst en tot binnenkort …

Muzikale groeten,

Marc Morgan

Chers Amis de Tenerife 

Notre rencontre à Aalter fut de nouveau un succès grandiose,

 

 Chaque année le nombre de participant est croissant.

 La plupart des participants ont en conclus, que chaque année la qualité de cette réunion ne fait que s’améliorer. Merci aussi pour les nombreuses félicitations que nous avons reçu à  travers tous les réseaux sociaux. J’ai été très heureux d'apprendre  que même le Westhaven Bay a été informé de la grande fête, après tout, c’est bien ici voici quelques années qu’avec quelques personnes ce pari a vu le jour et ça nous ne pouvons certainement pas l’oublier bien sûr. Les amis de Marc Morgan et Westhaven Bay Tenerife sont devenus en quelque sorte de véritables jumeaux.

 

 Le niveau élevé a encore monté d’un cran supérieur, après avoir entendu et vu Lady Viktoria venue de Hongrie. Les souhaits des participants de Frank Valentino et moi-même ont été immédiatement récompensés par une piste de danse remplie, nous avons donc offert au public, un  numéro  comme «Nicole et Hugo ».  Père Abraham et les Schtroumpfs ont été les responsables d’une salle complète de polonaises.

 Mes remerciements, bien sûr, comme chaque année à 't Biezemhof qui à nouveau nous a gâtés avec tout ce qui a de meilleur.

La cerise sur le gâteau était la présence de Fauve (restaurant whbay) de Rita et Nele qui avaient emmené  dans leurs bagages, 2 billets valables pour un séjour de sept jours pour 4 personnes à Westhaven Bay, Fauve et Jan se chargent du séjour en demi-pension.

 

Puis-je vous inviter dès maintenant à prendre note dans votre agenda pour la prochaine édition qui se déroulera samedi 15 et dimanche 16 Juin  2013.

 Encore une fois, tous mes remerciements pour cette grande participation  et à très bientôt ...

Salutations musicales,
Marc Morgan

____________________________________________________________________

19 juni 2011

Beste Marc Morgans Tenerife-vrienden

Onvoorstelbaar, fantastisch, geweldig, de vereeuwigde uitspraken van Eddy, schieten nog tekort om het welslagen van het feest te verwoorden.

 Bedankt aan al de aanwezigen en diegene die andere TF-vrienden aangesproken hebben om samen in groep(en) af te zakken naar Aalter.  Daar de groep (365 p), te groot was geworden heb ik gelukkig de medewerking gehad van een paar vrijwilligers, zoals Nenita, Philip, Isabel, Dominique en Sofie die jullie met de meeste zorg hebben opgevangen en voor alles en nog wat klaarstonden om iedereen op zijn wenken te bedienen. Speciaal uit Tenerife overgevlogen, Nele van Westhaven Bay, Victor en Christina die het lint van Miss Duracel Tenerife 2011 opgespeld kreeg voor het onophoudelijke dansen.

 Op het podium hebben Frank Valentino, Maria de Zaragoza, Monique, Veerle, Marijke, Chris en de groep Van Gool het beste van hunzelf gegeven. Samen met hen heb ik getracht muziek en sfeer voor iedereen te brengen.

 Uiteraard gaat ook onze dank uit naar ’t Biezemhof en alle persooneelsleden die ons overvloedig van spijs en drank hebben voorzien.

 Voor mij als kers op de taart is de tv opname bij Focus WTV en AVS. Naast mezelf voorstellen mocht ik samen met Hugo Colpaert, een ode brengen aan mijn goede vriend Eddy Wally.

Zo beste vrienden, velen kijken al uit naar ons Tenerife-vriendenfeest van volgend jaar maar ik hoop ieder van jullie toch eerder terug te zien in ons vertrouwde stekje op Tenerife.

Muzikale groeten Marc Morgan

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

 

10 juli 2010

Marc Morgans Tenerife vrienden feest

Beste Vrienden,

Vooraleerst, bedankt voor Jullie talrijke aanwezigheid op het Marc Morgans Tenerife vrienden feest.

 Nog nooit eerder voorheen heb ik zoveel felicitaties gekregen voor het welslagen van het feest. Daarvoor mijn allergrootste dank aan iedereen. Ik wil dan ook zelf dankbetuigingen geven aan iedereen die op zijn beurt heeft meegewerkt om maar liefst 230 personen samen te brengen.

 Als we van aanvang bekijken, dan mag gezegd worden dat ’t Biezemhof inderdaad de uitverkoren plaats was om ons feest te organizeren. Cyriel Smessaert, Nadine, Nathalie, Lucrèse de verantwoordelijke  en het ganse team hebben ons verwend van aperitief tot en met het toetje .. zijn belofte, om datgene wat wij gewoon zijn in Westhaven Bay te evenaren daar is hij dan ook met grote en algemene overtuiging in geslaagd. Ik kan nog dit meegeven indien je in de nabijheid van ’t Biezemhof bent, dan is het restaurant zeker een aanrader.

De sfeer was er natuurlijk met het verrassings optreden van de nog steeds onverwoestbare energievolle Voice Of Europe Eddy wally. Eddy Waly die ook Westhaven Bay als ideale vakantie plaats verkiest.

Frank Valentino, ook een zeer graag geziene gast op Tenerife, heeft nogmaals bewezen dat hij er nog steeds staat. Met zijn stemtechniek en de opeenvolgende ambiance nummers, weet hij iedereen in vervoeging te brengen. Frank Valentino een aanrader om te boeken op allerlei privé feestjes en eventueel samen met zijn zoon DJ Steve die de muziek heeft verzorgd op de receptie alsook op de afterparty, die een beetje is uitgelopen, de ideale dansmuziek heeft gedraaid. Marijke (mijn zus), Dirk Vangool, Marcel Dhossche en Rento de Maggese die wisten het kort en goed uit volle borst uit te zingen.

 Mijn leven is één en al muziek en als ik dan zie hoeveel mensen ik weer heb mogen gelukkig maken dan is dat werkelijk een stimulans om met volle overgave verder muziek te maken.

 Ik kan niet anders dan nog eventjes in herhaling te vallen en nogmaals iedereen te bedanken voor het welslagen van dit feest,

 

Marc Morgan

 Notie:   Al de fotoos van het feest zijn op cd te krijgen aan 10 €  (reserveren/email)

 Volgend jaar zal het feest terug doorgaan op zondagmiddag 19 juni 2011 in ’t Biezemhof

 Nuttige gegevens;

’t Biezemhof                09 / 374 27 03     www.biezemhof.be

Frank Valentino           0486 / 075 406

DJ  Steve                     0486 / 822 527

Marc Morgan              0496 / 389 001

Westhaven Bay            www.westhavenbay.com

 

 

8 & 9 februari 2010 Tenerife vrienden in Westhaven Bay TF

 

Marc Morgan's Tenerife Vrienden in Westhaven Bay 

De aanwezigen in een uitverkocht Wh-Bay vonden het alweer een op en top geslaagde namiddag.

 Marc Morgan, die ieder jaar de organisatie verzorgt, had dit jaar gekozen voor een internationaal programma.

  De aanwezigen werden al meteen tijdens het eten verrast met een niet geafficheerd optreden van pianist Victor en chef-kok Louis van restaurant "Molino Blanco".  Vanaf de eerste noot wisten ze één ieder te overtuigen van hun muzikale kwaliteiten en meermaals werden ze beloond met een staande ovatie.

 De aangekondigde "Supremes" waren écht super. Hun optreden, zang, kledij en de gebrachte show waren tot in de puntjes verzorgd en ook de drie "Sisters Braun" waren een lust voor het oor en het oog.

 Marc Morgan vond het een eer om ook de Belgische Consul te mogen verwelkomen, die de aanwezigen kort toesprak. Hij zei uit sympathie te zijn gekomen voor Marc, die hier in het Zuiden zoveel Belgen en andere nationaliteiten al meer dan tien jaar laat genieten van zijn muziek en zorgt voor ontspanning en goede luim tijdens zijn vele optredens.

Tijdens de tweedaagse werd ook een tombola georganiseerd tot steun aan het zwaar getroffen Haïti en de Tenerife vrienden hebben een mooie som van om en bij de 650 euro kunnen storten op een speciaal geopende rekening ten voordele van het Rode Kruis.

 We kijken uit om er volgend jaar weer bij te kunnen zijn...was de meest gehoorde uitspraak op het einde van deze feestelijke bijeenkomst

 

 

 

11 Juli 2009 TENERIFE VRIENDEN

Marc Morgan organiseerde s’middags, met menu, in de King Beach te Blankenberge, zoals op Tenerife in de Westhaven Bay, een “Tenerife vrienden” feest. Volledig volzet en natuurlijk weer voor herhaling vatbaar.

9 en 10 Februari 2009 * 10 jaar Marc Morgan op Tenerife

Vol = vol en nu reeds verdeeld over twee dagen.

Overtuigend was het zangtalent maar duo Franko (Valentino) en Marco (morgan) was verrassend, leuk en humoristisch.

meer zie persberichten ...

 

2009 Westhaven Bay en Marc Morgan ontvangen Eddy Wally op Tenerife

TNT : Hoe lang ken je Marc Morgan al?
Eddy Wally : Och, al heel lang. Marc is bij mij begonnen
als presentator en heeft bij mij alles geleerd. Er hangt
trouwens een foto van ons twee bij mij thuis in de hall.
Hij is hier kind aan huis. Het is een heel brave jongen.
Echt waar! Volledig verslag zie
TNT MAGAZINE Nr. 112 - April 2009

 

11 Februari 2008 Tenerife Vrienden,

Uitgegroeid naar een hectisch, onvoorstelbaar uniek gebeuren in het zuiden van Tenerife.

Wie dacht al alles te hebben gezien of gehoord, van organisator Marc Morgan, dan hebben ze zeker deze dag gemankeerd in Westhaven Bay. Hij heeft een mix van muzikanten en artiesten, de ganse namiddag aan elkaar gebreid tot een ongeëvenaard showprogramma.

 Al tijdens het eten werden de gasten, een tweehonderdtal gelukkigen want vol is vol, verwend door een saxofonist en een optreden van “Viktoria” om U tegen te zeggen. Voorafgaand aan de dansnamiddag was het “Carlos”de dansleraar die de Wh Bay omtoverde tot een Braziliaans onderonsje. Jaarlijkse gast Victor op keyboard en aan zijn zijde Ricardo op drums wisten de verdere gasten, als Maria de Zaragoza, Carlos en MMorgan, op virtuoze manier te begeleiden.

 Top of de bill was het optreden van Marc Morgan met een vrouwelijke act als “Dalidee” en “Tino Turner”. En als apotheose een ongelooflijke interpretatie van zijn beste vriend “Eddy Wally” .

 Geen wonder, dat diegene die erbij waren, al meteen een ticket voor volgend jaar wilden reserveren.

 Foto’s van deze namiddag kunnen besteld worden via internet

_________________________________________________________________________

Marc Morgan  terug in vaderland B - 2008

Gezellig weer onder vrienden familie en kennissen te zijn, waar men geboren en getogen is. Altijd prettig weer thuis te zijn zoals het gezegde "Oost west, thuis best".

Optredens her en der waren reeds vanuit Tenerife op één of andere manier vastgelegd. Voor de eerste x waren er ook optredens in buurland Duitsland. Ik kijk er al naar uit om vele fans, vrienden, op één of ander feest weer te ontmoeten.

 

Marc Morgan winterperiode 2007  - 2008 Tenerife. 

 
Terug aangekomen en inmiddels al druk bezig met optreden in Tenerife.

Eenmaal aangekomen op Tenerife voel je onmiddellijk de zorgeloze sfeer van de mensen al of niet toeristen. Het wederzien was hartelijk en "eindelijk" was het eerste wat ze wisten te zeggen. Eindelijk terug want de dansnamiddagen en avonden hebben we gemist. Intussen kan iedereen weer terecht op de vaste afspraken want onmiddellijk stonden vijf vaste optredens geprogrammeerd.

 

 

12 FEBRUARI 2007 - Tenerife Vrienden

Tenerife vrienden en Westhaven bay, smelt deze twee samen en je hebt zoals altijd een overvolle wachtlijst van feestvierders, die deze super de luxe 5sterren namiddag zullen moeten missen.

En ja aanwezig een voltallig legertje aan feestvierders en kapiteins die aan de zijkant van het ganse gebeuren komen meegenieten. Eerste sergeant chef (Magda) van de keuken heeft het legertje aangevallen met de best getrainde opdien-st-ers en de strijd was al gauw gewonnen daar ze iedereen konden overmeesteren met de meest heerlijke bereide gerechten. 

Sectie animatie; Mary de Zaragoza, Norbert, Victor en Marc Morgan stonden op scherp om de ontelbare meest gekende songs als kogels af te vuren. Na een urenlange strijd werd om 18 h de aftocht geblazen en alle wapens gaan weer voor een jaartje in de kast of … 17 en 18 maart zegt dat je iets … .  Marc Morgan

Marc Morgan winterperiode 2006  - 2007 Tenerife. 

De winterperiode op Tenerife.

Zoals de vele vliegtuigen er dagelijks op en af  komen gevlogen, vliegen de dagen er werkelijk evenzeer aan je voorbij. Een terugblik op de agenda, zeven vaste optredens per week mag terecht weeral een schitterend en succesrijk verblijf genoemd worden. Naast de vele optredens was het hoogtepunt op 18/19 maart, een tweedaags verjaardags feest in de Westhaven Bay waar honderden vrienden fans zijn langs geweest.

 

Marc Morgan terug in België2007

De aanvragen voor de vele uiteenlopende optredens die stapelen zich alweer op. De contacten van een jaar geleden worden of zijn weeral vernieuwd. “Francky Keyboard show” die heeft er opnieuw voor gezorgd dat er een paar nieuwe optredens op de agenda komen te staan. Fans, vrienden uit Tenerife die hebben al her en daar een privé feestje gepland.

                           Tot binnenkort …


 

 

18 FEBRUARI 2006 - Tenerife vrienden

Westhaven Bay werd overspoeld met enthousiastelingen voor het jaarlijkse feest.  Reeds twee weken voor datum waren alle plaatsen al bezet en tientallen mensen hoopten op een annulatie zodat ze er alsnog bij konden zijn, maar helaas voor velen.

Al tijdens het aperitief konden de aanwezigen merken dat het een fantastische muzikale namiddag zou worden door het optreden van saxofoonist en violist “William”. Een staande ovatie was er voor “Victor”, een spaanse zanger - pianist die in verscheidene gerenomeerde zakens op het eiland zijn vaste optredens heeft, voor zijn eerste nummer “Adeline”. Ook de spaanse zangeres “Maria De zaragosa” bracht iedereen in vervoering met haar krachtige stem en uiteraard “Eviva España” werd door iedereen luidkeels meegezongen. Marc Morgan initiatiefnemer en organisator breide de verschillende nationaliteiten en muzikale optredens netjes aan elkaar.

 Net voor het feest losbarste had Marc Morgan een bloemetje voor twee jarigen en het personeel van Westhaven Bay, want deze mensen moeten zich steeds te pletter werken als hij in de buurt komt, uiteraard ook voor Rita en Nele een bloemetje. Maar de secretarresse “Heidi” mocht een hele bloementuil in ontvangst nemen voor het vele werk dat ze had gedaan voor het welslagen van het feest.

 En of het het feest geslaagd was, ja hoor, na afloop werden nog vele handjes en kusjes uitgedeeld aan de muzikanten en directie en aan Marc Morgan werd gezegd dat het feest de “Tenerife Vrienden” voor herhaling vatbaar is. Dus weeral uitkijken naar een volgende editie ....