www.marcmorgan.be


   Home | Gastenboek | Curriculum | Contact | Muziek
 

 

Agenda
Biografie
Optredens
Foto´s
VTM Soundmixshow
Eddy Wally
Westhavenbay
King Beach
Persberichten
Links
Gastenboek
Chalet Marc Morgan

11 jaar Chalet
Marc Morgan

Chalet Marc Morgan, gelegen in de bossen van d’ hoppe (la houpe) in Vloesberg (Flobecq).

Na twee jaar in het dicht bijgelegen Azaire center te hebben gespeeld, heb ik zelf een horecazaak overgenomen. Na een grondige renovatie van het pand mocht ik vanaf de eerste dag voor een overbevolkte zaak optreden. Dagelijks kwamen hier autocars hun halte houden voor spijs drank en een dans. De weekends kon ik geen autocars ontvangen daar er teveel klanten met eigen vervoer kwamen.


Het was een fantastische tijd met onvergetelijke namiddagen, avonden of beter gezegd nachten. Op zondag speelde ik soms tien twaalf uur aan een stuk. Ik begon om zestien uur in de namiddag en eindigde steeds laat in de nacht. Jong en oud hebben bij mij hun hart kunnen ophalen daar ben ik van overtuigd.

Toen ik mijn klanten vertelde van mijn buitenlandse plannen en de zaak, die tot de laatste dag overbevolkt was, zou stopzetten was er algemeen gejammer. Eigenlijk normaal want vele klanten waren er al van de eerste minuut bij. Ik heb hier een heel grote vrienden kring opgebouwd en heb in die jaren veel hulp gekregen van personeel en derden.
Deze personen teveel om op te noemen en bang er dan te vergeten zal ik nooit vergeten. 

  

  

 


Copyright © 2006 Marc Morgan | Ontwerp: [Tenerife Nederlandstalig tijdschrift]